NHL prvaci idu na prijem kod Trumpa

Foto: fah

Prvaci NHL lige hokejaši Washington Capitalsa prihvatili su poziv američkog predsjednika Donalda Trumpa i u ponedjeljak će prisustvovati primanju u Bijeloj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od prvaka NBA lige Golden State Warriorsa i lanjskih NFL prvaka Philadelphia Eaglesa koji nisu željeli posjetiti Trumpa, Capitalsi će nastaviti američku tradiciju posjete Bijele kuće nakon osvajanja naslova prvaka.

“Radujem se tome, jedva čekam posjet Bijeloj kući. Nikada nisam bio tamo, želim sve fotografirati i siguran sam kako će biti zabavno,” kazao je najkorisniji igrač finala Aleks Ovečkin.

Capitalsi su prvi prvaci koji dolaze iz Washingtona iz četiri glavne sjevernoameričke lige (NBA, NFL, NHL, MLB) od Redskinsa 1992. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi jednoglasno su odlučili ne ići na prijem kod predsjednika Trumpa. Prošle godine je planirano i da prvaci NFL-a iz 2018. Philadelphia Eaglesi nakon osvajanja Super Bowla posjete Trumpa, ali su na to pristala samo dvojica igrača, pa je Trump otkazao poziv večer prije skupa.

Nakon što su New England Patriotsi u veljači ove godine osvojili Super Bowl nekoliko igrača je najavilo kako neće ići u posjet Trumpu. Prvaci MLB-a Boston Red Soxi posjetit će Bijelu kuću 9. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.