NHL: Uvjerljiva pobjeda St. Louisa

Foto: Twitter

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice, a najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su St. Louis Blues koji su sa čak 8-3 svladali Edmonton Oilerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brayden Schenn i Vladimir Tarasenko su zabili dva gola, a Jaden Schwartz, Dmitrij Jaskin, Scottie Upshall i Paul Stastny po jedan za Bluese (16-5-1) kojima je ovo treća uzastopna pobjeda i deseta u zadnjih 13. utakmica.

Strijelci za Edmonton (7-12-2) bili su Milan Lucic, Leon Draisaitl i Darnell Nurse.

Uvjerljivi su bili i Vancouver Canucks koji su u Phialdelphiji svladali domaće Flyerse sa 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brock Boese je zabio dva gola, a Sven Baertschi i Loui Eriksson po jedan za Canuckse (10-8-3), dok su pogotke za Philadelphiu postigli Ivan Provorov i Jakub Voracek.

U trećoj utakmici igranoj sinoć, Dallas Stars su sa 3-1 bili bolji od Montreal Canadiensa zahvaljujući pogocima Devina Shorea, Jason Spezze i Tylera Seguina. Jedini gol za Montreal zabio je Brendan Gallagher u prvoj trećini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.