Ni Bayern, ni Manchester United: Ante Rebić na oduševljenje navijača ostaje u Eintrachtu!

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih igrača na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na kojem je Hrvatska osvojila senzacionalno drugo mjesto, Ante Rebić, ipak neće u Bayern, kako su najavljivali neki ozbiljni njemački mediji. Zapravo, Ante neće nikamo iz Frankfurta, barem ne još koju godinu.

Naime, hrvatski napadač, koga su neki proglasili i najugodnijim igračem SP-a, potpisao je novi ugovor s Eintrachtom te tako razveselio brojne navijače u Frankfurtu. Donedavno je Eintracht trenirao bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, koji je ovog ljeta preuzeo Bayern, zbog čega se i nagađalo da bi netko od hrvatskih napadača, Andrej Kramarić iz Hoffenheima ili Ante Rebić iz Eintrachta mogao put Muenchena.

Podsjetimo, Ante Rebić produljio je ugovor na još četiri godine i tako prekinuo sve špekulacije. Naravno, to ne znači da će hrvatski reprezentativac i ostati svih tih godina u Frankfurtu. Ako će veliki klubovi inzistirati…

Navodno je uz Bayern, kako smo već pisali, Rebića u svojim redovima želio i Manchester United, kao i još neki europski nogometni velikani.  Kako prenosi portal goal.com/hr direktor Eintrachta, Fredi Bobić, bio je oduševljen.

“Ante je jedno od najugodnijih iznenađenja Svjetskog prvenstva, i ne trebamo skrivati činjenicu da tako nešto stvara pohlepu. Velika je stvar za Eintracht što je uspio zadržati takvog igrača, a on je imao i boljih ponuda od naše, no pokazao je da ima tog orla u srcu i da voli ovaj klub…”

Predsjednik Eintrachta također je izrazio zadovoljstvo ostankom Rebića.

“Uvijek sam govorio da moramo imati strpljenja i da ne smijemo gubiti živce. Na kraju nam se sve isplatilo, to što smo zadržali Antu je dobar znak i jaka poruka ostalima,” kazao je Hubner.

Tako predvođen Antom Rebićem, Eintracht kreće u novu sezonu nedjeljnom utakmicom Superkupa protiv Bayerna, koji predvodi s klupe bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

Izvor: narod.hr