Nije bilo jedanaesterca? Ogorčeni Nenad Bjelica, Dinamo teško oštećen protiv Young Boysa?

Foto: fah

Trener Dinama, Nenad Bjelica, ogorčen je suđenjem na Maksimiru u uzvratnoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka, u kojoj su Modri unatoč vodstvu poraženi od Young Boysa 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobra su momčad, pokazali su to i u prvoj utakmici. Ali nisam baš vidio da su se vratili u utakmicu u drugom dijelu. Iz dvije vrlo polemične situacije zabili su dva gola, a prije i poslije nisu odigrali ništa posebno. Mi svoje šanse nismo iskoristili, najviše pred kraj, pogotovo gredu Hajrovića i dvije šanse Gavranovića. Da smo bolje reagirali, možda bismo se vratili i pobijedili. Dobro smo stajali, zabili rani gol, bili smo bolji, oni nam nisu stvorili ni polušansu. A ove situacije nek’ komentiraju ljudi koji mogu vidjeti 3-4 puta situaciju…”, kazao je ljutiti Bjelica, kome je ovo prvi poraz na klupi Dinama, nakon čega je u istom ritmu nastavio:

“Nije ništa crno, imamo dobru momčad, praktički novu, 15 novih igrača i već ovo je veliko. Vratili smo publiku, napravili sjajnu atmosferu u gradu, a i danas smo bili dobri, pa ni pred kraj kad smo puno riskirali, oni nam nisu ništa stvorili. Nadam se da ćemo u Europskoj ligi dostojno predstaviti hrvatski nogomet.”

Može li Dinamo ostvariti jedan drugi san, san dug pola stoljeća, proljeće u Europi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogli smo mi prezimiti i kroz Ligu prvaka, nismo uspjeli, probat ćemo kroz EL, od utakmice do utakmice uz vjeru u pobjedu.

Igrači su se borili, trčali, bacali na glavu, ulazili u duele… ni najmanji prigovor nemam. Isprovociran penal nas je koštao, pa pet sudaca imamo i da ni onaj na liniji ne vidi da je bio isprovociran, da nema kontakta ni rukom ni nogom… A onda kod drugoga gola bila je čista ruka i faul za nas prije kornera, a onda oni iz kornera zabiju gol. Nemam dojam da su puno bolja momčad…”, kazao je strateg Dinama te se okrenuo nastavku hrvatskog prvenstva.

Derbi s Rijekom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sad ćemo se odmoriti, imamo kadar,. svi koji će dobiti šansu dat će maksimum protiv Rijeke.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.