Nije igrao još od SP-a: Messi se vraća u argentinsku reprezentaciju

Foto: fah

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi (31) vraća se u argentinsku reprezentaciju, za koju nije igrao od Svjetskog prvenstva, tvrdi Argentinski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Barcelone vraća se tri mjeseca prije početka južnoameričkog prvenstva, a igrat će u pripremnim susretima protiv Venezuele 22. ožujka u Madridu i protiv Maroka 26. ožujka u Tangeru.

Zadnja Messijeva utakmica za “Albiceleste” bila je na Mundijalu 2018 u osmini finala protiv Francuske (3-4), a zanimljivo je da s Argentinom ima jedan jedini naslov – onaj olimpijski 2008. Gubio je u finalu SP-a 2014., te čak triput u finalima Copa Américe (2007, 2015, 2016). Ovogodišnje izdanje Copa Americe igra se u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.