Nijemci hvale hrvatske rukometaše: ‘Vrhunska momčad i igrači svjetske klase’

Foto: fah

Hrvatska i Njemačka igraju na Europskom rukometnom prvenstvu u subotu od 20.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radi se o vrhunskoj momčadi, koja ima igrače svjetske klase i jako su se dobro do sada predstavili na ovom prvenstvu. Imaju tri izvanredna playmakera, Luke Cindrića, Igora Karačića i Domagoja Duvnjaka, a tu je i izvrstan šuter Luka Stepančić. Imaju i izvrsne kružne napadače. Cilj je boriti se i pokušati razbiti njihovu vrlo agresivnu obranu”, rekao je izbornik Njemačke Christian Prokop.

“Važnija je izvedba. Ako ćemo igrati timski i ako ćemo prikazati dobru igru, teško će nas protivnik pobijediti”, dodao je.

“Nismo imali puno vremena za razgovor, možda ga bude kada završi utakmica. On je top igrač kojega nikada u potpunosti ne možete zaustaviti”, rekao je pivot Patrik Wiencek o suigraču iz Kiela, Domagoju Duvnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.