Nijemci tvrde: “Chelsea je novi klub Marija Mandžukića”!

Foto: fah

Sudeći prema napisima i objavama njemačkih medija hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić uskoro bi mogao potpisati novi ugovor, i to za londonski Chelsea kojeg trenira portugalski stručnjak Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je trener Bayerna Pep Guardiola odstranio Mandžukića iz konkurencije za finalnu utakmicu njemačkog Kupa protiv Borussije iz Dortmunda i pritom mu sugerirao da potraži novi klub naš reprezentativac nije oklijevao…

– Ne mogu se načuditi toj odluci. Međutim, očito se dogodilo nešto, moralo se nešto dogoditi, a što mi ne znamo. To zna samo Guardiola i to je njegova odluka. On je odgovoran za momčad, rekao je predsjednik Bayerna, Franz Beckenbauer.

Mandžukić je već dugo vremena na meti Chelsea, a njemački Bild tvrdi kako je “transer Mandžukića prema Londonu gotova stvar”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.