Niko Kovač čestitao Modriću i Rakitiću na priznanjima u Španjolskoj

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač uputio je čestitke Luki Modriću i Ivanu Rakitiću na prestižnim nagradama koje su dobili za svoje izvedbe u španjolskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić proglašen je najboljim središnjim veznim igračem španjolskog nogometnog prvenstva za sezonu 2013./2014., dok je Ivan Rakitić, koji je bio nominiran i u kategoriji za najboljeg ofenzivnog veznog igrača, dobio priznanje za fair-play.

“Kada dobijete nagradu za najboljeg veznog igrača u Španjolskoj, to dovoljno govori. Luka u kontinuitetu pokazuje kvalitetu i znanje koji su mu osigurali ovakvo poštovanje u Španjolskoj, u ligi koja obiluje kvalitetnim veznim igračima”, izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije.

Kovač je dodao kako je prigodno što je Luka dobio nagradu baš nakon Realove pobjede u derbiju protiv Barcelone u kojem je pokazao svoj talent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prigodno je da je Luka dobio nagradu baš nakon derbija protiv Barcelone u kojem je pokazao svu raskoš svog talenta i gdje je pored najvećih zvijezda svjetskog nogometa bio ponajbolji igrač na terenu. Čestitam mu što je uz talent spojio iznimne radne navike i zato je zaslužio ovakve nagrade, a želim mu puno zdravlja kako bi mogao nastaviti s takvim igrama”, dodaje Kovač.

Nagrađen je i Ivan Rakitić, koji je bio nominiran i u kategoriji najboljeg ofenzivnog veznog igrača. Rakitić je kao bivši kapetan Seville i današnji igrač Barcelone dobio priznanje za fair-play, zahvaljujući svojim dobrim igrama i profesionalnom pristupu sportu, zbog čega ga mnogi smatraju pravim primjerom.

“Čestitam i Ivanu, on je odličan izbor za tu nagradu jer je pravi primjer profesionalca i korektnog sportaša, lider na terenu i izvan njega. Hrvatski nogomet može biti ponosan što ima dvojicu takvih veznjaka u najvećim svjetskim klubovima, a posebno na činjenicu da uz očigledne nogometne imaju i iznimne ljudske kvalitete te da kao takvi mogu biti pravi uzori mladim nogometašima”, zaključuje izbornik Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.