Niko Kovač i hrvatski reprezentativci oduševljeno dočekani u Gradišću

Stotine navijača, gradišćanskih Hrvata,  s hrvatskim i austrijskim zastavicama i u dresovima hrvatske reprezentacije priredilo je dobrodošlicu izborniku Niki Kovaču i 26-rici hrvatskih nogometaša koji će u narednih sedam dana u ovom mještašcu u pokrajini Gradišće, udaljenom oko 200 kilometara od Beča, pripremati za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Izborniku Kovaču su pritom domaćini uručili i poseban poklon – starinsku kožnu loptu i repliku “oldtajmerskih” kopački.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidi se kako nas ovdje ljudi vole i koliko su truda uložili da nas dočekaju”, rekao je Kovač.

Hrvatska reprezentacija u petak navečer odrađuje i prvi trening, koji će biti otvoren za javnost.

Niko Kovač u Austriju je poveo 26 igrača, a u Bad Tazmanndorfu će im se naknadno priključiti Luka Modrić i Niko Kranjčar koji imaju klupske obveze u subotu – Modrić za Real u finalu Lige prvaka, a Kranjčar za QPR u borbi za plasman u Premijerligu. Od ukupno 28 kandidata za Svjetsko prvenstvo otpast će petorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija se vraća u Hrvatsku za tjedan dana, na prijateljsku utakmicu s Malijem u Osijeku nakon čega će biti poznat i konačni popis od 23 igrača koja idu u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.