Niko Kovač, koji je ponovno na meti kritičara, priznao: ‘Nikad nisam doživio veći poraz u trenerskoj ulozi, ali nikad se ne predajem’

kovač
Foto: fah

Niko Kovač, hrvatski stručnjak na klupi Bayerna, ponovno je meta kritičara. Naime, iako u elitnom nogometnom natjecanju, Ligi prvaka Bavarci drže vrh ljestvice u skupini B s maksimalne tri pobjede, u domaćem prvenstvu Bayern je tek četvrti s četiri boda zaostatka za vodećom Borussijom iz Mönchengladbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je nakon poraza piznao da je njegova budućnost na klupi bavarskog kluba neizvjesna.

“Nisam naivan, znam kako stvari funkcioniraju u poslu”, rekao je Kovač.

“Igrali smo s igračem manje 80 minuta i stvarno je bilo teško. U drugom poluvremenu smo igrali očajno, napravili smo puno pogrešaka. Teško je sada reći što će odlučiti vodstvo kluba”, rekao je Kovač, koji je u sličnoj situaciji bio i na početku prošle sezone koju je na kraju završio s dvije titule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad nisam doživio veći poraz u trenerskoj ulozi, ali nikad se ne predajem. Uvijek sam bio borac, lani smo bili u sličnoj situaciji, a ipak smo osvojili dvostruku krunu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.