Niko Kovač nakon iznenađujućeg remija: ‘Ovaj rezultat izaziva frustracije, prosuli smo bodove’

Foto: fah

U derbiju 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Bayern su odigrali 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo senzacionalno u prvom poluvremenu, bila je to naš najbolji nastup ove sezone. Nismo im dopustili ni da nam zaprijete, ali nismo iskoristili tu golemu dominaciju. Sami sebi smo nakon toga sve otežali. Nismo trebali skriviti taj jedanaesterac nakon izgubljenje lopte, Leipzeg je u poluvremenu promijenio sustav igre, i tada smo u sredini trebali biti puno kompaktniji. Bila je to u nastavku otvorena utakmica. Na kraju dana, ovaj rezultat izaziva frustraciju. Imali smo puno više prilika, igrali dobro i na kraju nesretno prosuli dva boda”, rekao je Kovač, pišu Sportske novosti.

Ivan Perišić nije igrao ali Kovač o tome nije govorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.