Niko Kovač i Vatreni protiv reprezentacije svećenika za stipendiranje studenata!

Na Gradskom stadionu u Sisku pred 3000 gledatelja odigrana je humanitarna utakmica selekcije Vatrenih, predvođenih sadašnjim izbornikom Nikom Kovačem, i reprezentacije hrvatskih svećenika u kojoj su Vatreni slavili sa 7:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je organizirala Sisačka nadbiskupija, a povod je bila 20. obljetnica prve odigrane utakmice reprezentacije svećenika, protiv Austrije, također u Sisku. Osim toga, sav prihod od utakmice koristit će Biskupijska zaklada “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” za stipendiranje studenata s područja Sisačko-moslavačke županije.

Za Vatrene iz ’98 nastupili su: Mrmić, Brajković, R. Kovač, Tudor, M. Cvitanović, Šarić, Jurčić, izbornik hrvatske reprezentacije N. Kovač, Živković, Vlaović, Balaban, Pavlović, Ivančić, Krpan, Babić, Tokić, Komljenović, Mužek, Kozniku, Špehar i Bule. Izbornik je bio Zorislav Srebrić.

Reprezentaciju svećenika predstavljali su: Jelečević, Starčević, Stojko, Matošević, Crnjak, Banfić, Ćubelić, Parlov, Blažon, Relota, Dukić, Mađer, Juraković, Brizić, Žinić, Tomić, Antunović i Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odličnom terenu igralo se dva puta po 40 minuta, a sudio je Vlado Svilokos, koji se u 23. minuti – nakon 23 godine – oprostio od suđenja. Nakon utakmice bilo je prilike za druženje s bivšim hrvatskim reprezentativcima i sadašnjim izbornikom Kovačem,  njegovim bratom Robertom, te ostalim igračima koji su nas uveseljavali te daleke 1998. u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.