Niko Kovač u društvu svih izbornika sa SP

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač već se nekoliko dana nalazi u Brazilu, poprištu Svjetskog prvenstva u lipnju i srpnju ove godine. Naš je izbornik najprije posjetio turističko središte u Salvador de Bahiji gdje će biti i smješten kamp hrvatske reprezentacije tijekom prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je Niko Kovač otputovao u Florianopolis na Fifinu radionicu za sve izbornike reprezentacija koje će sudjelovati na prvenstvu gdje će se razgovarati o svim bitnim detaljima organizacije i što se očekuje od izbornika za vrijeme natjecanja. Na ovome skupu sudjelovati će i svi povjerenici za sigurnost svih reprezentacija, kao i liječnici momčadi.
Svi oni će raspravljati o transferima kroz Brazil, treninzima, načinu doping kontrola…

U izaslanstvu HNS-a su osim izbornika Nike Kovača i izvršni predsjednik Damir Vrbanović, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, član Zdravstvene komisije HNS Zoran Bahtijarević, te glasnogovornik Tomislav Pacak.

Na koncu, svi izbornici s ovog događaja pozirali su fotoreporterima, naravno bio je tu i naš Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.