Niko Kovač u prvom intervjuu nakon odlaska iz Bayerna: ‘Uživam u slobodnom vremenu, mnogo putujem’

Foto: fah

Niko Kovač nakon otkaza u Bayernu držao se dalje od medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadnja dva tjedna uživao sam u skijanju. Takvo što nisam si priuštio punih 13 godina. Sada uživam u slobodnom vremenu, mnogo putujem, a kao veliki obožavatelj američkog nogometa imao sam priliku i otputovati u Miami i uživo gledati Super Bowl”, otkrio je u intervjuu za Servus TV.

“Osjećam se napeto pa pretpostavljam da ću se od ljeta ponovo angažirati, spremam se na to. Gdje? Od Bayerna puno dalje ne ide, ali to nije ni toliko važno. Budem li se mogao identificirati s nekim klubom, osjetim li se u toj sredini cijenjenim i u prilici da nešto ostvarim, preuzet ću ga. Sviđaju mi se Engleska, Španjolska, no i dalje mi je zanimljiva i Bundesliga”, ističe.

Nije ga slomio kraj priče u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Proveo sam u Bundesligi tri i pol godine te mogu reći da sam zahvaljujući tom razdoblju postao bolji trener. U Münchenu sam ipak bio uspješan i svašta naučio. Zahvalan sam na prilici jer svatko želi u Bayern, a samo mali broj trenera dobije prigodu voditi ga. I to ću stečeno iskustvo znati koristiti. A što se Bayerna tiče, i dalje se veselim svakoj njegovoj pobjedi”, zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.