Nikola Jurčević: ‘Vjerujem da Hrvatska u tri dana teško može odigrati dvije tako dobre utakmice kao što je to bilo u Slovačkoj’

Foto: fah

Hrvatski stručnjak Nikola Jurčević vodi Azerbajdžan, reprezentaciju s kojom Hrvatska igra u ponedjeljak u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Hrvatske su izgubili 2:1 na Maksimiru 21. ožujka ove godine, na startu kvalifikacija.

“Nadam se da ćemo ih namučiti. Odigrali smo odličnu utakmicu Walesu, ali primili smo dva nesretna gola i izgubili 2:1. Hrvatska je veliki favorit, odigrali su sjajno u Slovačkoj. Nastojat ćemo parirati i odigrati bolje nego u Zagrebu”, naglasio je Jurčević, a prenosi Gol.hr.

“Neće biti euforije, mi smo 106. reprezentacija svijeta i nogomet je u drugom planu. No doći će puno ljudi na utakmicu jer je Hrvatska ipak druga reprezentacija svijeta. Nadam se da će i nama pomoći da odigramo što bolje”, ističe hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije me toliko strah jer nemamo što izgubiti, ali sigurno ne bi bilo lijepo doživjeti katastrofu”, priznaje Jurčević.

“Hrvatska je puno dobila s Petkovićem i Vlašićem. Jako je opasna i bit će nam teško. Međutim, vjerujem da Hrvatska u tri dana teško može odigrati dvije tako dobre utakmice kao što je to bilo u Slovačkoj”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.