Nikola Kalinić komentirao izbacivanje iz reprezetacije: ‘Bila je to stvar izbornika koji nije htio računati na mene na Svjetskom prvenstvu’

Foto: fah

Nikola Kalinić predstavljen je u Atletico Madridu koji će za njega Milanu platiti 15 milijuna eura u četiri rate tijekom iduće tri sezone u kojima će Kalinić igrati za madridski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije moglo proći bez pitanja kako je on vidio cijelu priču oko napuštanja “vatrenih”.

“Bila je to stvar izbornika koji nije htio računati na mene na Svjetskom prvenstvu. Nisam htio medalju jer nisam igrao i nisam pomogao ostvariti taj veliki rezultat Hrvatske. Sada me čekaju novi izazovi. Što je bilo, bilo je”; zaključio je Kalinić.

Nešto ranije Dalić je o cijelom slučaju rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam bio ponosan ni sretan, to je mrlja na mojoj karijeri, moj poraz. Ali sam miran jer sam napravio sve da to toga ne dođe. Šteta, jer Nikola bi sigurno igrao”; poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.