Nikola Vlašić dao izjavu koja se neće svidjeti Evertonu

Foto: fah

Nikola Vlašić dao je intervju za Gazzettu dello Sport, gdje je predstavljen kao velika zvijezda CSKA, koji večeras gostuje kod Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” U Premiershipu postoji pet-šest ekipa i nekoliko trenera koji doista inzistiraju na igri. Ostatak lige baziran je na snazi i duelima, bez puno nogometnog sadržaja, i u takvom se nogometu ne vidim. Osobno najviše preferiram stil igre koji se igra u Španjolskoj, a u ligi poput Serie A ne vidim se prije svoje 25-26 godine, jer čini mi se da je u njoj igračko iskustvo jako važno”, ispričao je Vlašić.

“Ligu Prvaka će ove sezone osvojiti Liverpool, prošle su bili u finalu, a sad su još i jači. Tu su još City, Barcelona, Juventus i Real Madrid”, dodao je Vlašić, a to mu je već zamjerio dio navijača Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.