Nikola Vlašić, napokon proigrao i zabio za Hrvatsku, pa se ponovno ozlijedio

Foto: fah

Konačno je došao u formu, proigrao u reprezentativnom dresu, zabio i pogodak za Vatrene (protiv Egipta u finalu prijateljskog turnira), i ponovno se ozlijedio. Naravno, govorimo o Nikoli Vlašiću. Naime, hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić u prvoj utakmici 35. kola talijanskog prvenstva između Torina i Bologne (0:0) zbog ozljede prepona morao je u 28. minuti napustiti teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Vlašić se ozlijedio poslije jednog trka u kazneni prostor protivničke momčadi, zastao je, uhvatio se za preponu te je legao na teren. Vrlo brzo nakon toga trener Ivan Jurić ga je bio prisiljen zamijeniti.

Glede drugog Nikole, Nikole Mora, on je igrao za Bolognu,  na terenu je bio do 59. minute. Kad smo spomenuli Bolognu recimo kako se radi o ekipi koja trenutačno drži četvrto mjesto na ljestvici. Poslije ovog remija došli su do 64 boda, jedan manje od trećeg na ljestvici Juventusa, no i pet više od petoplasirane Rome. Glede Torina, imaju 47 bodova te drže deseto mjesto. Prvo mjesto drži uvjerljivo Inter, osigurali su i svoj 20. naslov prvaka Hrvatskoj susjedne Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.