Nikola Vlašić priča dana u Italiji: ‘Blanka će biti ponosna na uspjeh koji mu je predvidjela i na svog malog brata’

Foto: Facebook

Ogromnu pažnju Gazzette dello Sport dobila je obitelj Vlašić. Naime, na 15. stranici jučerašnjeg izdanja Gazzette, dvije trećine posvećene su Nikoli, potencijalnom budućem veznom igraču Napolija, dok u preostalom dijelu pišu o njegovoj sestri Blanki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cristiano Giuntoli, sportski direktor Napolija, mjesecima je pratio Vlašića, a dugo je i u kontaktu s njegovim agentom. Radi se o igraču kakvog bi poželjela svaka momčad. Vlašić je mlad, ali već ima tri godine internacionalnog iskustva jakih liga u Engleskoj i Rusiji te u reprezentaciji Hrvatske”, piše Gazzetta.

Foto: Gazzeta dello Sport

Zanimljivo je kako spominju Blanku.

“Dogodilo se to u travnju 2016. kada je četverostruka svjetska prvakinja te osvajačica srebrne i brončane olimpijske medalje u skoku vis posjetila naše prostorije prilikom dolaska na maraton u Milanu. Tada nas je odmah po dolasku pitala: ‘Jeste li čuli za mog brata? Zove se Nikola,18 mu je godina i igra kao veznjak za Hajduk. Probit će se na veliku scenu i postati slavniji od mene. Četiri godine kasnije mali brat velike sestre je prvotimac reprezentacije koja je viceprvak svijeta i sprema se doći u veliki talijanski klub u transferu teškom 20 milijuna eura. Netko će biti ponosan svoje predviđanje i svog malog brata”, poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.