Ništa od ‘europskog Dinama’: Marko Pjaca potpisao za Juventus

Foto: Juventus Mercato Twitter

Prema zasad neslužbenim informacijama završila se najveća Dinamova ljetna priča, 21-godišnji Marko Pjaca, stavio je svoj potpis na ugovor s torinskim Juventusom. Stara dama pristala je na većinu uvjeta koje je pred njih postavila uprava zagrebačkog kluba i Pjaca bi uskoro trebao zaigrati u tandemu s Marijom Mandžukićem, iako je još jučer trener Dinama Zlatko Kranjčar najavio povratak Pjace u prvu momčad. Spominjalo se da bi najbolji nogometaš Dinamo mogao zaigrati i hrvatskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje, doduše vrlo mali, izgledi da Pjaca ipak zaigra za Dinamo protiv Vardara, ti si izgledi minimalni jer bi na taj način mogao izgubiti mogućnost da za Juventus zaigra u Ligi prvaka, u kojoj talijanski klub ima velike ambicije.  Početkom idućeg tjedna Marko Pjaca pojavit će se na liječničkom pregledu u Torinu te će na taj način i ova formalnost biti završena.

Dinama je uoči pravih europskih izazova tako ostao bez najboljeg igrača. Jedino što ga može utješiti jesu 25 milijuna eura, koliko koša obećanje iz Maksimira o tome da se stvara europski Dinamo i da prodaje neće biti.  Zlobnici bi rekli, kad Zdravko Mamić kaže nema prodaje obično odu dva najbolja igrača, pa se tako iz Maksimira, stidljivo, najavljuje mogućnost da i Marko Rog već ovog ljeta ili najkasnije ove zime napusti Dinamo i ode u talijanski Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.