Ništa od željenog trenera: Jurić je odustao od Hajduka

jurić
Foto: fah

Ivan Jurić ipak neće biti trener Hajduka. Pisalo se kako je bio na korak do klupe splitskog kluba i da je sve već bio dogovorio s predsjednikom Uprave Ivanom Bilićem i sportskim direktorom Nikolom Kalinićem. Čekala se tek potvrda klupskog Nadzornog odbora, no do toga nije došlo. Jurić je na kraju odustao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hajduk je prošlu sezonu u SuperSport HNL-u završio na trećem mjestu na nezadovoljstvo navijača iako je dobar dio sezone bio prvi, dok je u polufinalu SuperSport kupa ispao od Dinama na Poljudu.

Čekaju ga novi izazovi i slaganje nove ekipe da napadne naslov, a u Europi će morati pokazati više i probati ući u grupnu fazu Konferencijske lige kako bi imao manji pritisak za prodaju stožernih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.