Nisu bila dovoljna 36 milijuna eura: West Ham Slavena Bilića odbio ponudu za Carrolla

Foto: fah

Čelnici engleskog premierligaša West Hama odbili su sjajnu ponudu koja je posljednjeg dana prijelaznog roka stigla iz Kine za napadača Andyja Carrolla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose engleski mediji, jedan od kineskih klubova je posljednjeg dana veljače ponudio za Carrolla 36 milijuna eura, no ‘čekičari’ su odbili ponudu.

Nagađa se kako je ponuda stigla iz Hebei China Fortunea ili Tianjin Quanjiana.

“U klubu nisu niti pomišljali na Carrollovu prodaju, premda bi njegovom prodajom zaradili dvostruko više od iznosa koji su za njega platili. Hrvatski stručnjak Slaven Bilić i njegovi suradnici smatraju kako je Carroll jedan od najboljih napadača u Premiershipu i od iznimne je važnosti za klub,” kazao je izvor iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carroll je u West Ham stigao u kolovozu 2012. na posudbu iz Liverpoola, a iduće sezone ‘čekičari’ su u potpunosti otkupili njegov ugovor za 16 milijuna eura.

Engleski napadač je trenutačno izvan stroja zbog ozljede gležanja, a posljednji nastup upisao je 4. veljače protiv Southamptona.

Bilić se nada kako će se Carroll oporaviti do ponedjeljka kada će West Ham ugostiti lidera Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.