Njemački mediji: Vedran Ćorluka ipak ne dolazi u Bayern?

Foto: Twitter

Neki mediji dali su naslutiti da je prijelaz iz Lokomotiv Moskve u Bayern nogometaša hrvatske nogometne reprezentacije Vedrana Ćorluke gotova stvar, o čemu se već mjesecima kalkulira, a što bi, realno gledajući, bilo sjajno za hrvatski nogomet. Ipak je Bayern jedan od najvećih svjetskih klubova. Međutim, sve je još daleko od gotovoga. Uostalom, ples milijuna je tek započeo, ljetni prijelazni rok traje.  Bit će nagađanja u idućim danima, informacija i dezinformacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njemački TZ potvrdio je kako je vijest o eventualnom transferu Vedrana Ćorluke u Bayern München samo glasina. Oni tvrde decidirano kako se radi o dezinformaciji i da bavarski klub neće dovoditi braniča hrvatske nogometne reprezentacije. Vedran Ćorluka nije više u cvijetu mladosti, što mu je veliki hendikep, iako je četiri utakmice na Euru u Francuskoj odigrao na zavidnoj razini.

Ćorluka i njegova vaterpolo kapica na Euru ušli su u Uefin muzej, što je u Hrvatskoj dobro prihvaćeno, tim prije što je Vedran na Euru pokazao gotovo pa fanatičnu borbenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.