NK Osijek promijenio predsjednika: Evo tko nasljeđuje Ivana Meštrovića

Foto: NK Osijek

NK Osijek objavio je važnu vijest o promjeni predsjednika kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogometni klub Osijek nastavlja zacrtanim putem s istim timom. Doduše, u nešto promijenjenim ulogama. Predsjednik Ivan Meštrović na vlastiti zahtjev i uz razumijevanje predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika Lorinca Meszarosa neće nastaviti djelovanje u Klubu u sljedeće četiri godine kao predsjednik NK Osijek, već će se, kao predsjednik Udruge Škole nogometa našeg prvoligaša, isključivo posvetiti završetku izgradnje novog nogometnog stadiona i kampa na Pampasu. Novi klupski predsjednik bit će dosadašnji potpredsjednik Ferenc Sakalj, inače dugogodišnji prijatelj i suradnik kako Meszarosa, tako i Meštrovića. Ostatak managementa ostaje nepromijenjen i maksimalno fokusiran na što bolji sportski rezultat u neizvjesnoj borbi za vrh prvenstvene ljestvice u HNL-u. Stoga se, na kraju, može zaključiti da su se suvlasnici Kluba nasmijali na medijske špekulacije o nekakvom sukobu, odlučni i dalje zajedničkim snagama ispuniti sve ono što je zacrtano u klupskim projektima i ambicijama.

Lorinc Meszaros i Ivan Meštrović”, objavili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.