NK Rudeš ulazi u prvu ligu kao filijala španjolskog kluba Alavesa

Foto: Facebook

Hrvatski i španjolski nogomet od sutra su povezani novim partnerstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suradnja Alaves i Rudeša dogovorena je prošlog studenog. Hrvatski nogometni klub osnovan je u Zagrebu 1957. I trenutno je vodeći u Drugoj HNL. Potpisom ovog dogovora, NK Rudeš postaje strateški partner Alavesa u regiji Balkan. Savez Alavesa i Rudeša je sportske, financijske, organizacijske i administrativne prirode. Vrijedit će idućih 10 godina s opcijom obnove na kraju ovog perioda.

Na ovaj način Alaves i Rudeš će dogovoriti strateško savezništvo koje će omogućiti klubovima napredak s dinamičnim rastom. Nesumnjivo ovo je korak naprijed u rastu i internacionalizaciji Deportivo Alavesa i Baskonia-Alaves grupacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.