Nogometaš Intera Lautaro Martinez prva želja Barcelone

epa08609579 Lautaro Martinez of Inter celebrates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Europa League semi final match between Inter Milan and Shakhtar Donetsk in Duesseldorf, Germany, 17 August 2020. EPA/Sascha Steinbach / POOL

Barcelona će na ljeto pokušati pojačati svoju momčad, a navodno je nogometaš Intera Lautaro Martinez najveća želja Katalonaca. Naime, donedavno se kao o najvećem mogućem pojačanju Barce spominjao Haaland iz Borussije Dortmund, međutim, to bi mogao biti preveliki zalogaj za financijski ranjeni katalonski klub. Inače, odštetna klauzula za Martineza iznosi za 111 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije godine Inter je odbijao ponude Barcelone, no okolnosti su se promijenile u poslednje vrijeme s obzirom kako vlasnici Intera tragaju za novim investitorima, dok na Nou Campu dolaze bolji dani poslije dolaska Joana Laporte na mjesto predsjednika. Rac1 u Španjolskoj tvrdi da će Barcelona učiniti sve ne bi li u svoje redove dovela prvu zvijezdu Intera. Glede Haalanda, recimo još jednom, on je bio prva Barcina želja, međutim, iz Dortmunda traže 180 milijuna eura odštete, a sam igrač je izrazio želju da ide u Real Madrid.

Podsjetimo, Lautaro Martinez ima 23 godine te se vjeruje kako će on biti prva želja katalonskog kluba kada govorimo o ojačanju napadačkog reda, iako nije isključeno da to mjesto popuni Sergio Aguero, još jedan Argentinac, koji je jučer potvrdio rastanak s Manchester Cityjem Pepa Guardiole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.