Nova dva murala u Tomislavgradu: U sjećanje na Vukovar i pripadnika HOS-a koji je stradao na Ovčari

Foto: www.tomislavcity.com

U susjednoj Bosni i Hercegovini, u Tomislavgradu, na dvjema lokacijama u tijeku je izrada novih murala u čast grada heroja Vukovara i hrvatskog branitelja, inače pripadnika HOS-a, Ivana Krajinovića – Iće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako piše portal tomislavcity.com u Ulici Kralja Zvonimira u Tomislavgradu u tijeku je izrada novih murala, duvanjski slikar Ante Braovac postavlja mural u spomen na hrvatskoga branitelja Ivana Krajnovića – Iću, pripadnika HOS-a koji je ubijen na Ovčari tijekom Domovinskog rata.

Oslikavanje murala  inicirali su prijatelji i suborci pokojnoga Iće. Tijekom dana mural bi trebao biti potpuno dovršen. Ovih su dana u Tomislavgradu vrlo aktivni i navijači Hajduka, pripadnici Torcide, koji su noćas  pod projektorima, do rano jutros, radili kako bi završili oslikavanje murala u spomen na žrtvu hrvatskoga grada heroja – Vukovara. Taj mural postavljen je u blizini PC Baković.

Prošlog je mjeseca kod školskoga igrališta “Jabuka” u Brišniku svečano otkriven mural u spomen na poginule hrvatske vitezove iz ovoga mjesta u Domovinskome ratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.