Novak Đoković relativno lako do osmine finala Wimbledona

sad
Foto: fah

Srpski tenisač, Novak Đoković, kako se i očekivalo relativno lako, u tri seta, izborio je osminu finala Wimbledona. Đoković je pobijedio Denisa Kudlu u meču trećeg kola Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u London je Đoković stigao kao veliki favorit, nakon što je iznenađujuće osvojo Roland Garros, iako je u Parizu nastupio i ”Kralj zemlje” Rafael Nadal. Cilj Novaka Đokovića je obrana naslova u Wimbledonu te bi se tako izjednačio s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom po osvojenim Grand Slam turnirima (20).

Glede meča šesnaestine finala Wimbledona, nakon 35 minuta prvi je set pripao Đokoviću koji je slavio sa 6:4. I u drugom je setu Đoković bio znatno bolji, nakon 43 minute set je otišao na stranu srpskog tenisača 6:3.

U trećem je setu Đokovića Kudla najviše namučio, set se igrao nešto više od sat vremena, a Đoković ga je osvojio tek nakon tie-breaka, koji je rezultatom 9:7 pripao trenutno prvom tenisaču svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U osmini finala Wimbledona Đoković će igrati protiv Garina.

Wimbledon, 3. kolo:

Đoković – Kudla 3:0 (6:4, 6:3, 7:6)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.