Novi Dinamov teren bit će nazvan po Luki Modriću

Goto: GNK Dinamo

U srijedu, 26. travnja na Maksimiru će biti održana svečana ceremonija službenog imenovanja novog Dinamovog trening terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti trening teren bit će nazvan po najboljem hrvatskom nogometašu u povijesti, Luki Modriću, a ime su izabrali navijači Modrih u anketi u kojoj su mogli sudjelovati od 11. do 17. travnja.

U izboru su bila imena četiri velika virtuoza sredine terena koji u svojim vitrinama imaju osvojenu Ligu prvaka, a uz to su ostavili velik trag u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji – Luka Modrić, Zvonimir BobanRobert Prosinečki Mateo Kovačić.

Najviše glasova, točnije 44.91 posto, dobio je nekadašnji kapetan Dinama, kasnije najbolji igrač svijeta i vođa hrvatske reprezentacije te jedan od najboljih igrača Real Madrida. Luka je s Modrima osvojio tri naslova državnog prvaka, od čega dvije dvostruke krune, kao i jedan Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je čak pet puta osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, a najveću nagradu dobio je 2018. godine, kada je osvojio Zlatnu loptu. Reprezentaciju je predvodio do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. i do bronce na SP-u u Kataru 2022. godine. Karijeru mu krasi i bezbroj individualnih priznanja, poput višestrukog uvrštavanja u najbolju momčad UEFA Lige prvaka, najbolju momčad španjolske La Lige, osvajanje nagrade za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, višestruko osvajanje nagrade za najboljeg hrvatskog sportaša godine “Franjo Bučar”…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.