Novi imperativ pred Barcelonom i koliko je to uopće sada bitno?

epa08799060 Barcelona's striker Lionel Messi (L) scores the 1-0 from the penalty spot during the UEFA Champions League group G soccer match between FC Barcelona and FC Dinamo Kyiv at Camp Nou stadium in Barcelona, Catalonia, Spain, 04 November 2020. EPA/Enric Fontcuberta

Pred Barcelonom je novi imperativ pobjede. Koliko je takvih imperativa u posljednje vrijeme Barcelona Ronalda Koemana imala, pitanje je samo je li prekasno? Prema svemu sudeći, a s obzirom na rezultate u posljednje vrijeme, prekasno je. Kako u prvenstvu, tako pogotovo u Ligi prvaka poslije debakla protiv PSG-a u prvoj utakmici osmine finala na Nou Campu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona sutra igra protiv Elchea, imperativ pobjede je pred Barcelonom, a Ronald Koeman je najavio promjene u sastavu. Imperativ se Barci nameće sam po sebi poslije kiksa protiv Cadiza, završilo je 1:1.

Jedan od najodgovornijih za ovakvu situaciju u Barceloni definitivno je Ronald Koeman, nizozemski stručnjak koji i dalje glumi kako je u Barceloni sve u redu, iako klub puca po šavovima, a što se odražava i na igru te rezultate momčadi.

Ronald Koeman je na tiskovnoj konferenciji govorio kako će biti promjena u početnom sastavu, ali nije konkrentno govorio o imenima. Španjolski mediji pišu da bi Mralem Pjanić sutra mogao krenuti od samog početka. Novi posrtaj Barcelone bi zapravo vrlo lako mogao označti kraj ere Koemana na klupi katalonskog kluba. O Koemanu španjolski mediji ionako pišu kako će na ljeto morati otići iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju trijumfa Katalonci bi Realu došli na dva boda zaostatka, a Atleticu na pet, ali uz meč više od Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.