Novi napad šačice ekstremista na reprezentaciju, Modrić i Lovren kao ‘štakori’: Teško podnose kada cijela Hrvatska ponosno stoji uz Vatrene!

Foto: Dalmatinski portal

Hrvatska nogometna reprezentacija uz podršku tisuće navijača probila se u osminu finala Svjetskog prvenstva. Prvi puta nakon 20 godina i legendarnog SP-a u Francuskoj 1998. U osmini finala Vatreni će vrlo vjerojatno igrati protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se Hrvati diljem domovine i svijeta raduju i vesele zajedno s Vatrenima, nekolicina ekstremista, koji već duže vrijeme šire mržnju prema reprezentaciji, teško se nosi s hrvatskim pobjedama. Naime, uoči posljednje utakmice grupne faze SP-a protiv Islanda prema pisanju Dalmatinskog portala u Trogiru su osvanuli novi ružni plakati s porukama za hrvatske reprezentativce. Posebno se udara na one najbolje, na stupove hrvatske reprezentacije, kapetana Luku Modrića te Dejana Lovrena.

Naime, na plakatima se nalazi cirkuski šator u bojama naše reprezentacije, dok su na slici dva štakora u hrvatskom dresu s brojevima ‘6’ i ’10’. U reprezentaciji ta dva broja nose Lovre i Modrić. Poruka je očito, kako ekstremisti misle, jasna, no, samo su razotkrili sami sebe.

Nisu ovo prvi napadi na uzdanice Vatrenih, sjetimo se uoči SP-a zastrašujućih poruka preko društvenih mreža upućenih Luki Modriću, koji je takvim ekstremistima najbolje odgovorio zabivši gol Nigeriji, a onda i Argentini. Hrvati su sjajnom potporom Vatrenima u Rusiji pokazali što misle o onima koji šire mržnju prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ne rade to navijači, kako dio medija želi sugerirati, navijači su pokazali kako se navija za Hrvatsku posljednjih dana, radi o šačici ekstremista koji već duže vrijeme maltretiraju sve i svakoga, a omiljene su im mete ikone hrvatskog sporta, od Janice Kostelić do Luke Modrića. Oni se uglavnom skrivaju na društvenim mrežama, ili djeluju pod okriljem noći, na svjetlu dana očito nemaju što tražiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.