Novi problemi: Andrej Kramarić ipak neće igrati protiv Slovačke?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija protiv Slovačke za nekoliko dana na Rujevici u Rijeci igra odlučujuću utakmicu za plasman na Europsko nogometno prvenstvo. Hrvatska će, s obzirom na izostanak zbog žutih kartona, igrati protiv Slovaka znatno oslabljena bez Domagoja Vide i Dejana Lovrena, no, vraća se Marcelo Brozović. Vraća li se, kako se pisalo, Andrej Kramarić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše portal 24 sata Kramarić je bio kod liječnika te se na pretragama vidjela upala, gornji dio kvadricepsa bio je prenapet. Ide opet na terapije, ali taj oporavak traje predugo jer je trebao igrati već tri tjedna nakon operacije, a sad su mu potrebne nove terapije kako bi se njegove stanice ponovno aktivirale, rekao je za 24sata izvor blizak hrvatskom reprezentativcu.

Kramarić je, podsjetimo, nakon povratka zaigrao odlično za svoj Hoffenheim, zabijao je i golove, činilo se kako je sve u redu. Kramarić je zabio po gol Schalkeu i Herthi, no, trener Schreuder mu je nakon duge pauze zbog ozljede i operacije odlučio dati dva puta po 90 minuta na terenu, a to i nije najpametnija odluka kad se igrač vraća od ozljede.

”Već desetak dana je samo na terapijama i ne trenira, a bio je i kod doktora u Münchenu koji mu je prepisao daljnje terapije. Žarko je želio opet navući hrvatski dres jer je mislio da će moći pomoći reprezentaciji u ovom bitnom trenutku, ali nažalost, unatoč velikoj želji, ne može nastupiti”, rekao je za 24 sata izvor blizak Andreju Kramariću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, isti portal piše kako napisi njemačkog Kickera o tome kako mu je Hoffenheim preporučio da ‘žrtvuje’ nastup za reprezentaciju, padaju u vodu jer Kramarić stvarno ne može zaigrati, a nije u pitanju pošteda kako bi što prije mogao nastupiti u dresu Bundesligaša.

Podsjetimo, posljednju utakmicu za Hrvatsku Kramarić je igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku, tada je Hrvatska pobijedila 2:1, nakon toga propustio je dva okupljanja, u tom razdoblju Hrvatska je igrala protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske, nije igrao ni u uzvratu protiv Walesa u Cardiffu. U tom razdoblju, bez Andreja, Hrvatska je pobijedila Slovačku i Mađarsku te remizirala protiv Azerbajdžana i Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.