Novi prvoligaš Varaždin predstavio pojačanja

Varaždin, 16.7.2019. - NK Varaždin želi već u prvoj povratničkoj sezoni u Prvu HNL postati stabilan prvoligaški klub dok je slijedeći cilj što prije izboriti plasman u neko od europskih natjecanja, najavio je to predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek na današnjoj konferenciju za novinare u Varaždinu na kojoj su predstavljena najnovija pojačanja. Na fotografiji Tomislav Turčin, Neven Đurasek, Goran Jozinović, Vitali Lisakovich, Jamal Bajandouh. foto HINA/ Siniša KALAJDŽIJA/ ml

NK Varaždin želi već u prvoj povratničkoj sezoni u Prvu HNL postati stabilan prvoligaški klub dok je slijedeći cilj što prije izboriti plasman u neko od europskih natjecanja, rekao je to predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek na konferenciju za novinare u Varaždinu na kojoj su predstavljena najnovija pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za klub su tako potpisali Neven Đurasek, Vitali Lisakovich, Goran Jozinović, Jamal Bajandouh te Tomislav Turčin koji je u klub stigao kao posudba iz NK Rijeke. Cvek je kazao kako će danas predstavljeni igraći pomoći da se nogomet vrati u Varaždin i da klub postane stabilan prvoligaš.

“Drugi cilj je da se klub vrati u europska natjecanja u kojima je nekada igrao zapaženu ulogu. Malo se inače kasnilo s pojačanjima ali bilo je puno imena u opticaju”, izjavio je Cvek dodajući da se i dalje radi na dovođenju pojačanja tako da ovime priča nije završena. Zahvalio se igračima koji su stigli u klub dok je trener Borimir Perković potvrdio da se radi o pravim pojačanjima za NK Varaždin i da je on osobno zadovoljan dovedenim igračima

U klub je tako stigao Goran Jozinović koji je nakon Hajduka nastupao za švicarski Lugano te Schaffhausen iz kojeg je stigao u Varaždin. Sviđa mu se atmosfera oko varaždinskog kluba te ciljeve koje je pred sebe stavilo vodstvo kluba. Igra na poziciji lijevog beka, lijevog bočnog i cilj mu je da svojim igrama i iskustvom pomogne mladoj momčadi Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Klubs se vratio i “domaći” igrač Neven Đurasek koji je prošao mlade selekcije kluba da bi nakon toga zaigrao za Dinamo i Lokomotivu. Igra na poziciji zadnjeg veznog, a cilj mu je uz dobre igre izboriti što bolju minutažu.Na posudbu iz Rijeke stigao je Tomislav Turčin koji igra na poziciji lijevog ali i desnog krila.

U Klub su stigla i dva strana igrača 26-godišnji Jamal Bajandouh te pet godina mlađi Vitali Lisakovich, inače mladi reprezentativac Bjelorusije. On je prošlu sezonu, u drugom dijelu prvenstva, igrao za Rudeš na pozicije špice odnosno polušpice. Cilj mu je uklopiti se u momčad i pomoći mladoj ekipi u ostvarenju što bolji rezultata.

Dojučerašnji 26-godišnji defenzivni veznjak Al-Ittihada Bajandouh ubilježio je i jedan nastup za reprezentaciju Saudijske Arabije, 2015. godine protiv Jordana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.