Novi trener Bayerna bit će poznat do kraja travnja: Hoće li to biti Niko Kovač?

Foto: fah

Bayern traži nasljednika Juppa Heynckesa, a kako smo već pisali – to bi mogao biti Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Heynckes odlazi na kraju sezone, završava trenersku karijeru i mi moramo poštivati njegovu želju. Odluku o nasljedniku donijet ćemo do kraja travnja. Najkasnije. Tad ćemo predstaviti novog trenera, a od njega želimo da govori njemački. Tako će i biti”, poručuje izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

“Naš sportski direktor Hasan Salihamidžić kontaktirao je mnoge stručnjake pa tako i Tuchela. Rekao mu je da želi raditi u drugom klubu”, odgovorio je na nagađanja da bi to mogao biti Thomas Tuchel.

“Kovač je top kandidat za novog trenera Bayerna”, kaže legenda Bayerna Lothar Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ugovor mi traje do 2019. godine i ako ništa ne iskrsne ostat ću u Frankfurtu do kraja odraditi ugovor”, rekao je Kovač na pitanje o napuštanju Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.