Novo pojačanje Osijeka: Je li Bjelica pronašao zadnjeg veznog?

Osijek, 5.9.2020.- Nenad Bjelica, novi trener hrvatskog nogometnog prvoligaša Osijeka, predstavljen je javnosti na prigodnoj konferenciji za novinare na gradilištu novog stadiona na Pampasu. foto HINA/ ua

Osijek je u potrazi za zadnjim veznim, a procurila je informacija da je u pregovorima s Josipom Vukovićem (28), pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponikao je u Hajdukovoj školi nogometa, a osim što je igrao za Hajduk, nosio je i dres Dugopolja, Istre 1961, Splita, Viteza iz BiH i Olimpik Donjecka u Ukrajini.

Igra u portugalskom Maritmi, a u Osijek Nenada Bjedlice došao bi kao slobodan igrač, bez odštete, budući da mu je još krajem kolovoza istekao ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.