Objava Abramovičeve kćeri: Ovo je najveća laž Kremlja i Putina

abamovič
Foto: snimka zaslona

Kći vlasnika Chelseaja, Romana Abramoviča, Sofia, se objavom pridružila bogatim Rusima koji su otvoreno napali Vladimira Putina zbog invazije na Ukrajinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podijelila je sliku na Instagramu na kojoj je slika prekriženog Putina uz poruku: ”Najveća i najuspješnija laž propagande iz Kremlja je da većina Rusa stoji uz Putina”, napisala je.

Engleski su mediji objavili da je Abramovič potjeran iz Britanije, a traži se da mu se oduzme i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun: Vlasnik europskog nogometnog prvaka Roman Abramovič protjeran iz Velike Britanije

“Vjerujem da je svima jasno da Abramovič više ne može biti vlasnik nogometnog kluba u ovoj zemlji. Siguran sam da postoje osnove da mu se zamrzne imovina i da mu se zaplijeni kuća vrijedna 152 milijuna funti. Takvim ljudima nije mjesto u Velikoj Britaniji i pozivam vlasti da mu više ne dopuste da živi ovdje”, rekao je Chir Bryant, zastupnik laburista u britanskom parlamentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.