Obračun u Gradskom vrtu: Tko će u kvalifikacije za Ligu prvaka?

Foto: fah

Večeras se čeka veliki obračun Osijeka i Lokomotive za drugo mjesto koje nosi kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je prvak, Inter je ispao, a Istra ide u razigravanje za ostanak u 1.HNL.

Ipak, jako je važno pitanje drugoga mjesta, koji zbog koeficijenta Hrvatske donosi kvalifikacije za Ligu prvaka i potencijalno put u skupinu Europske lige.

Zato, tko god pobijedi u ogledu Osijeka i Lokomotive bit će drugi, no bude li neriješeno to bi mogla iskoristiti Rijeka koja pobjedom nad Istrom može u tom slučaju osvojiti poziciji za kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.