Obrvan: Ono najvažnije nas očekuje u ponedjeljak

Foto: fah

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Ivica Obrvan istaknuo je dobro prvo poluvrijeme, za razliku od drugog, u pobjedi protiv Kameruna u drugoj utakmici druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pamtit ću prvo poluvrijeme koje je bilo, pogotovo prvih 20 minuta, izuzetno dobro. Ozbiljno, onako kako smo se dogovorili. I dogovor je bio da igračice koje su, ipak je ovo peta utakmica, igračice koje su puno igrale, koje su malo i rovite sa ozljedama, da ih pričuvamo. Mislio sam da će ove cure koje su ušle u drugom poluvremenu, ovo je reprezentacija, nije klub, da će nastaviti u tom ritmu kao što su igrale protiv Kine.

Možda su imale motiv, ali nekakvom nesigurnošću koja se u njih uvukla početkom drugog poluvremena, par izgubljenih lopti, jednostavno su prestale igrati rukomet, tražile su kraj utakmice, situacija nije bila dramatična da bi vraćao bilo koga iz klupe i riskirao kakvu povredu. Jedna pouka da se uvijek mora igrati na 100% angažmana, pa i ovakve utakmice i nadam se da se u budućnosti neće ponavljati, rekao je Ivica Obrvan.

U zadnjem kolu grupne faze, koje je na rasporedu u ponedjeljak, Hrvatsku očekuje dvoboj s Mađarskom (18 sati) koji bi mogao biti odlučujući u borbi za plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ono najvažnije u ovom trenutku nas očekuje u ponedjeljak sa jakom reprezentacijom Mađarske, koja će odrediti neke naše ambicije i gdje smo nakon tog zadnjeg kola druge runde. Ja vjerujem da će to biti jedna odlična utakmica protiv snažne reprezentacije koja ima puno kvalitete i da imamo mogućnost i kvalitete da tu utakmicu riješimo našu korist, zaključio je Obrvan.

Bešen: Ušle smo 100 posto u utakmicu

– Naravno, htjela bih čestitati curama na dva boda. Mislim da smo otvorile dobru utakmicu, koncentrirano. Ušle smo 100 posto u utakmicu, u drugom poluvremenu smo malo popustile, ali najbitnije je da smo svi ostali zdravi i da su dva boda tu, rekla je Lucija Bešen, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.