Odlazak Veselina Vujovića iznenadio i Božidara Jovića: ”Jedno je sigurno, sljedeći trener će biti Hrvat”

Foto: fah

Kako smo već pisali crnogorski rukometni stručnjak, Veselin Vujović, ”zbog osobnih” razloga napustio je iznenada klupu najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba, PPD Zagreba. Odlazak Vujovića iznenadio je bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca, danas glavnog menadžera Zagreba, Božidara Jovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Imali smo odličnu suradnju, htjeli smo zajedno na dugoročan put. U ove dvije godine smo sanirali klupske financije, igrat ćemo i sljedeće sezone u elitnoj skupini Lige prvaka, što su nam stvari od iznimnog značaja. Već ove sezone doveli smo neke nove igrače, željeli smo stvarati momčad za dvije-tri sljedeće godine”, rekao je Jović.

No, ambiciozne planove poremetili su osobni problemi Veselina Vujovića, koji navodno ima nekih problema sa zemljom u Srbiji i Crnoj Gori.

”Vujović je uvijek dobrodošao u klub, o njemu sve najbolje. I kad je dolazio, sportski direktor Josip Valčić i ja smo prvi bili za njega. Znamo kakav je autoritet i što može dati momčadi koja se baš počela buditi prije korone. Jer, nije ni on za samo tri-četiri mjeseca mogao ništa napraviti. Istina je da smo iznenađeni njegovom odlukom, ali molio nas je da ne ulazimo u srž njegovih problema..”, kazao je Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u novoj sezoni, kad god ona počela, Zagreb neće biti bez ambicija. Koga nema bez njega se mora i može, na redu je izbor novog trenera. Tko bi on mogao biti?  Stranac ili…?

”Sigurno je jedno, sljedeći trener će biti Hrvat, neće biti stranac. Kandidati su Ivica Obrvan, Nenad Kljaić koji još nije potpisao za Olympiacos te Irfan Smajlagić. Obrvanu sam obećao da ćemo razgovarati već i prije Vujovićeva dolaska. Vlado Šola nije kandidat jer ima ugovor s Kinezima”, poručio je Jović, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.