OI: Hrvatski stolnotenisač Gaćina uvjerljivo u 2. kolo

Tokio, 24.07.2021 - Hrvatski stolnotenisac, iskusni Andrej Gacina uspješno je zapoco nastup na svojim cetvrtim olimpijskim igrama, on je u susretu 1. kola u pojedinacnoj konkurenciji svladao Togoanca Kokoua Dodjia Fannyja sa 4-0 (11-5, 11-6, 11-3, 13-11). foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Hrvatski stolnotenisač, iskusni Andrej Gaćina (35) uspješno je započo nastup na svojim četvrtim olimpijskim igrama svladavši Togoanca Kokoua Dodjia Fannyja sa 4-0 (11-5, 11-6, 11-3, 13-11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaćina će u 2. kolu igrati protiv mnogo zahtjevnijeg suparnika, Francuza Emmanuela Lebessona.

Još jedan hrvatski predstavnik Tomislav Pucar (25) slobodan je u 1. kolu, a u 2. kolu će igrati protiv boljeg iz susreta između Slovenca Bojana Tokiča i Kanađanina Jeremyja Hazina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.