OI Rio: Odbojkaš Sergej Tetjuhin nosit će rusku zastavu na otvaranju

Foto: Twitter

Za nositelja ruske zastave na svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Janeiru (5-21. kolovoza) izabran je kapetan muške odbojkaške reprezentacije, 40-godišnji Sergej Tetjuhin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tetjuhinu će nastup u Riju bit šeste OI u karijeri, a dosada je osvojio četiri medalje. Prije četiri godine u Londonu je osvojio zlato, srebro ima iz Sydneya 2000., a bronce iz Atene 2004. i Pekinga 2008. Bio je član ruske reprezentacije i u Atlanti 1996. kada je zauzeo četvrto mjesto.

Ruska olimpijska reprezentacija u Riju bit će značajno oslabljena zbog toga što je brojnim sportašima zabranjen nastup zbog sumnji u korištenje dopinga. Zbog sustavnog uzimanja nedopuštenih sredstava uz državnu potporu IAAF je zabranio čitavoj ruskoj atletskoj reprezentaciji nastup na OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.