Olmo bi uskoro mogao u City, Dinamu se smiješi velik novac

olmo
Foto: fah

Bivši nogometaš Dinama i ponajbolji španjolski igrač na aktualnom Euru, Dani Olmo, mogao bi vrlo brzo promijeniti klub, čime bi donio lijepu zaradu i hrvatskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U idućih nekoliko sati očekuju se značajni događaji vezani za njegovu budućnost. Najkonkretniji interes za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama iskazuje Manchester City. Taj klub već nekoliko sezona prati Olma jer je Pep Guardiola njegov veliki obožavatelj, piše Di Marzio i nastavlja:

– Olmov ugovor s Leipzigom ima klauzulu koja završava uskoro, 15. srpnja. Do tog roka može ga se kupiti za 60 milijuna eura. Englezi su “stisnuli” kako bi zaključili posao u idućih nekoliko sati te tako potukli najveće konkurente za Olma,  Chelsea i Barcelonu.

Dinamo je Olma prodao Leipzigu na ljeto 2020. godine za 29 milijuna eura, a u ugovoru je i klauzula po kojoj zagrebačkom klubu pripada 20 posto od Leipzigove čiste zarade u slučaju daljnjeg transfera, što bi po navedenoj cijeni od 60 milijuna eura bilo oko šest milijuna eura, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.