Olmo otkrio kojeg bi bivšeg suigrača doveo u Leipzig

Foto: Twitter

Dani Olmo konačno je dobio priliku igrati u RB Leipzigu, pa se predstavio navijačima na klupskom profilu njemačke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je zašto je odabrao broj 25.

“Moji su brojevi 7 i 10 bili zauzeti. A 2 plus 5 je 7, 2 puta 5 je 10”, rekao je bivši nogometaš Dinama.

Otkrio je da njemački ne zna baš najbolje, pa se tako na ovom jeziku može samo – predstaviti. Najviše se druži upravo s Angelinom, kojeg zna iz mlade španjolske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Dinamu ima jako puno dobrih igrača, ali kad bih mogao odabrati jednoga, bio bi to moj jako dobar prijatelj Lovro Majer. Stvarno bih htio ponovno igrati s njim u istoj momčadi”, rekao je Olmo o tome koga bi doveo od igrača Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.