Olmo: Uvijek je posebno kad igram protiv Hrvatske

Berlin, 15.06.2024. - Utakmica 1. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva izmeðu Hrvatske i Španjolske. Na fotografiji Dani Olmo. foto HINA/ Daniel KASAP/ lsd

Dani Olmo je treći put nastupio za Španjolsku protiv Hrvatske. Na kraju su slavili 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da, jako smo sretni zbog rezultata. Znali smo da će biti teško na početku, ali jedna izgubljena loptao i Fabian je odigrao jako dobar pas naprijed i Morata super zabio. Poslije je došao drugi i treći gol, na kraju smo sretni zbog pobjede, rekao je za HRT.

Je li ga iznenadio ovakav rezultat?

– Pogotovo treći gol u 45. minuti, ali Hrvatska je dobro igrala, na kraju možda previsok rezultat, ali mi smo isto tako igrali prema naprijed, uvijek tražili zabiti gol i na kraju smo zabili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj je igrao pet godina u Dinamu. Kako je zapravo igrati protiv Hrvatske?

– Uvijek je posebno. Naravno uvijek mi je lijepo, kako si rekao, danas je treći put što sam igrao protiv Hrvatske. Vraćam se u Hrvatsku kad god mogu, i ljeti i zimi, uvijek mi je lijepo, imam prijatelje, ekipu…
– Igrači su fantastično ‘čitali’ situacije tijekom utakmica pa sam ponosan na ovu skupinu igrača, rekao je izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis de la Fuente.

– U prvom poluvremenu smo bili postojani i odigrali dobro. Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu, a mi smo kontrolirali utakmicu. U svakom trenutku smo radili ono što je trebalo, a s ovako mladim igračima to nije jednostavno, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.