Ima i onih koji likuju nakon otkaza Vahidu Halilhodžiću: ‘Sramota me bilo igrati njegov nogomet, dobro što je smijenjen’

Foto: fah

Bosansko – hercegovački trener Vahid Halilhodžić svojim suzama u Japanu izazvao je brojne reakcije nogometnog svijeta. Naime, bivši trener Dinama došao je u zemlju izlazećeg Sunca tražiti odgovore zašto je smijenjen u sam osvit Svjetskog prvenstva. Podsjetimo, Japan se plasirao na SP pod vodstvom Halilhodžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom presice plakao je čak i prevoditelj, no, to nije smekšalo srce jednom nogometašu Japana. Vezni nogometaš Keisuke Honda nije krio zadovoljstvo činjenicom da Vaha više nije izbornik.

“Nimalo ne žalim zbog njegova odlaska!”, poručio je Honda u dokumentarcu za japanski NHK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilhodžić se od Japana oprostio presicom koja je trajala oko devedeset minuta pred nevjerojatnih 340 novinara, dok je zvijezda reprezentacije Japana, a koji igra u meksičkoj Pachuci, zamjerio Halilhodžiću navodno ”rigidne taktike”, koje je zapravo forsirao i na njima gradio put prema Rusiji:   “Da se podredim vrsti nogometa koju je Halilhodžić forsirao, samo da bi me uvrstio u momčad, to bi za mene bilo sramota!”, rekao je japanski vezni nogometaš, koji je u zaključku još dodao:   “Ponosan sam što sam ostao dosljedan svojim principima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.