Opasna igra novog trenera Juventusa: Čistka u svlačionici prvaka Italije, na udaru i Mario Mandžukić?

Foto: fah

Talijanska Gazzetta dello Sport piše kako se talijanski prvak, Juventus, očajnički želi riješiti čak sedam igrača, nažalost, među njima je i jedan od najboljih igrača Juventusa prošle sezone, Mario Mandžukić. Naime, Juventus želi reducirati skupu i brojnu momčad kako bi namaknuli novce za kupnju, kako tvrde, rasnog golgetera, prave devetke, iako u svojim redovima imaju jednog najboljih strijelaca svih vremena – Cristiana Ronalda.  Juventus želi prodati čak sedmoricu igrača i to do 2. rujna, dakle, već u roku od sedam dana. Tko može zabiti više golova od Ronalda, čak i danas kada Portugalac ima ”podosta godina”, osim možda Lionela Messija? Njega će Juve ipak malo teže dovesti iz Barcelone.  Dakle, od Messija ništa…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juve želi prodati i Argentinca, Gonzala Higuaina, no, nitko ne želi kupiti skupog igrača, koji više i ne igra na razini na kojoj je prije koju sezonu igrao, sve manje zabija golove. Zanimljivo, i sam Higuain je odbio otići iz kluba te mu je novi trener, Sarri, dao priliku kod Parme u prvom kolu talijanskog prvenstva, no, zato nije bilo još jednog Argentinca – Dybale, navodno se ni on, kao ni Mandžukić, ne uklapa u čudnu koncepciju novog trenera, koji očito puno riskira. Što ako njegovi ”kirurški” zahvati u svlačionici u konačnici rezultiraju debaklom u Ligi prvaka, koja je pravi cilj Stare dame? Navijači Juventusa neće biti više zadovoljno dominacijom u Italiji.

Glede Marija Mandžukića navodno mu Juventus traži kupce, no, još ih ne nalazi, iako se u jednom trenutku činilo kako bi se bivši hrvatski reprezentativac mogao vratiti u Bayern. Sudbina Marija Mandžukića zasad je putpuno neizvjesna.

Navodno se Juventus želi riješiti i još nekolicine ”zvučnih” imena, kao što su Blaise Matuidi, Emre Can, koji bi mogao u Barcelonu ili kod Nike Kovača u Bayern te 22-godišnji Rodrigo Bentancur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.