Oprašta li se Ivan Rakitić? ‘Za Luku, mog brata, najveća mi je čast bila dijeliti svlačionicu s tobom’

Foto: Instagram

Hrvatska nogometna reprezentacija u odličnom finalu Svjetskog prvenstva poražena je od Francuske 4:2. Neki će reći kako su Vatreni oštećeni, no, od toga sada nema više ništa, argentinski sudac Nestor Pitana dobio je također svoju medalju i to zlatnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza u finalu Vatreni su bili tužni, iako s pravom ponosni.

Na društvenim mrežama, točnije Instagramu, javio se i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša na ovom SP-u, Ivan Rakitić.

‘Za Luku, mog brata. Najveća mi je čast bila dijeliti sve ovo vrijeme s tobom. Voli te Raketa!” napisao je Ivan Rakitić, i to na posvetu dresu koji je poklonio Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Mom bratu Ivanu od srca i ponosan što mogu s tobom dijeliti teren i ove prekrasne trenutke”, uzvratio je najbolji igrač igrač svijeta.

Neki će reći kako je posveta Luke Modrića u sadašnjem, dok je Rakitićeva u prošlom vremenu. Dovoljno za zaključiti kako se Raketa oprašta od Vatrenih?

To je, srećom, tek dojam, i to nakon spektakla u Moskvi, koji, nažalost, zbog spleta nesretnih okolnosti nije završen na način na koji smo se nadali, na koji smo kao Hrvati vjerovali. Posve razumljivo kako su sada Vatreni prazni, koliko i ponosni…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ivan Rakitić mlađi je od Luke Modrića, za reprezentaciju Hrvatske u razmaku od 11 godina odigrao je 88 utakmica i postigao 13 golova.

Podsjetimo se, uoči Svjetskog prvenstva bilo je dosta spekulacija i nagađanja. Naime, pisalo se kako je SP-u u Rusiji posljednja prilika jedne talentirane generacije, jednako se tako kalkuliralo da bi se nakon SP-a kapetan Modrić ipak mogao oprostiti od Vatrenih, iako on sam to NIKADA nije potvrdio.

Odlazak Ivana Rakitića nitko nije spominjao, a posebno ne on sam. Jedno je sigurno Vatreni će se, kad se budu opraštali, prvo oprostiti međusobno, a onda tu odluku podijeliti s javnosti. Tako to rade veliki pobjednici, što Hrvati svakako jesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.