Oreščanin nakon poraza: ‘Nadam se da će Dinamo pobijediti Istru i osvojiti Kup’

Utakmica 26. kola Prve HNL između GNK Dinama i HNK Gorice na stadionu u Maksimiru. Na slici trener Gorice Siniša Oreščanin. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Dinamo se pobjedom nad Goricom 4:1 plasirao u finale Hrvatskog nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice izjave su za HNTV nakon susreta dali treneri Damir Krznar i Siniša Oreščanin.

“Bila je jako kompleksna utakmica. Čestitke Dinamu, ali nemam riječi za svoje igrače. Hvala im za prikazano. Rezultat nekad piše čudne priče, utakmica je bila točno onakva kako smo planirali. Znali smo da su počeci utakmica i poluvremena najbitniji. Nažalost, dobili smo gol i crveni karton, što je usmjerilo susret. Dinamo je i u prvom dijelu imao loptu, mi smo to htjeli jer smo znali da će ostati prostora”, rekao je trener Gorice.

Smatra da je njegova momčad i nakon crvenog kartona mogla do boljeg rezultata: “Dočekali smo Hamadovu šansu s crvenim kartonom, ali znali smo da će biti sve teže što više vremena prođe. Nažalost, tri eurogola je Dinamo zabio. Imao je i tri-četiri opasne šanse. Ostaje žal, ali Dinamo je zaslužio pobjedu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo se što prije regenerirati. Dogodio se najgori scenarij. Igrali smo 120 minuta, a ispali. Još jednom od srca čestitam igračima, pokazali su što je Gorica. Nakon nekog traženja, polukrize, hijerarhije i promjena ponovno smo se stabilizirali. Imamo svoje računice za Europu. Nadamo se da će Dinamo osvojiti Kup kako bi i četvrta momčad išla u Europu, mislim da smo to zaslužili”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.