Krznar o Istri u Kupu: ‘Bit će jako motivirani za najveći uspjeh u svojoj povijesti, ali i mi smo motivirani’

Zagreb, 18.4.2021 - Utakmica 29. kola Prve HNL Dinamo - Istra 1961. Na slici trener Dinama Damir Krznar. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Dinamo se pobjedom nad Goricom 4:1 plasirao u finale Hrvatskog nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice izjave su za HNTV nakon susreta dali treneri Damir Krznar i Siniša Oreščanin.

“Hvala na čestitkama. Teška, ali slatka pobjeda. Naši ciljevi su uvijek visoki, dvostruka kruna kad god je moguće, ali pred nama je teška bitka. Gorica je dobila ono što je htjela, rani gol”, rekao je Dinamov trener pa nastavio: “Nakon toga se organizirala u čvrst i dinamičan broj te prijetila iz kontre. Naš zadatak nije bio jednostavan. Uspjeli smo izjednačiti, to nam je dalo poticaja za jače. Stvorili smo puno šansi, ali teško je bilo doći do gola. Gorica je imala nesreću da je ostala s igračem manje.”

Iza Dinama je duga sezona i sigurno im nije drago što su morali igrati pola sata nogometa više. “Rotacije? Morali smo, s obzirom na potrošnju i sve, to je neizbježno. Neke smo poštedjeli, drugi su dijelili minutažu. Nema velikog odmora, ali ne treba to više ponavljati”, rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka nas Istra, finale je uvijek finale. Ona je neugodan takmac. Sve što smo igrali protiv njih bilo je grčevito i teško osim jedne pobjede 5:0. Bit će jako motivirani za najveći uspjeh u svojoj povijesti, ali i mi smo motivirani. U zadnje četiri godine uzeli smo samo jedan Kup. Nadam se da ćemo tad biti već rasterećeni u prvenstvu jer ćemo osvojiti naslov”, najavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.