Oršić: Pokušavali smo, ali nije bilo dovoljno dobro

oršić
Foto: snimka zaslona

Nogometaši Dinama poraženi su kod Seville 1:3 u prvoj utakmici doigravanja za osminu finala Europske lige. Strijelac jedinog pogotka za Modre bio je Mislav Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam što bih rekao još ovako vruće glave. Znali smo da su oni bolji od nas, ajmo tako reći, da su oni favoriti i da ćemo se morati malo više braniti. Na početku smo dobili taj gol iz penala i stvarno bilo je teško u nekim trenucima. Onda smo se pred kraj poluvremena gotovo iz ničega vratili i pomislio sam ‘samo da izdržimo do poluvremena’, da bi mogli onda nešto u drugom poluvremenu uz dobru obranu napraviti nešto pozitivno. Nažalost, nismo uspjeli, dobili smo dva gola i onda je poslije drugo poluvrijeme bilo stvarno teško, rekao je Oršić.

– Nismo se povukli, jako je teško igrati 90 minuta da se braniš na svojoj polovici tako da smo uvijek pokušavali nešto, ali danas nije bilo dovoljno dobro, dodao je.

– Imamo uzvrat, moramo se dobro pripremiti, analizirati utakmicu i dati sve od sebe da prođemo dalje. Nadam se da će biti što više naših navijača da nas podrži, rekao je Oršić te istaknuo da će morati biti puno bolji ako žele proći dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.